Traslladat a Barcelona amb un traumatisme al cap després de picar a terra arran d’un cop de puny

La policia va trobar l’home, que evoluciona favorablement a Sant Pau, semi-inconscient en les immediacions d’una discoteca aquest diumenge al matí, i poc després va detenir l’agressor, un suposat temporer de 24 anys

El ferit va ser traslladat a Sant Pau en helicòpter.
El ferit va ser traslladat a Sant Pau en helicòpter. Toni Solanelles

Sortosament, l’home evoluciona bé i d’allò que semblava a l’inici, que es podria tractar d’una lesió molt greu, hores d’ara la situació ha millorat considerablement. En tot cas, continua a l’hospital de Sant Pau de Barcelona un home de 32 anys que agents de la policia van trobar semi-inconscient en les immediacions d’una discoteca d’Andorra la Vella. El cop de puny a la cara que va rebre l’home es va veure agreujat per la seva caiguda i el fet de picar amb el cap a terra.

Els fets van succeir una estona després de les 5 del matí i la intervenció policial es va donar poc abans de les 6. Inicialment, en la zona on es va localitzar estès a terra l’home, no hi havia ja l’agressor, un suposat temporer amb la situació no regularitzada de 24 anys. Les indagacions policials fetes sobre lloc van permetre trobar ràpidament el causant de la caiguda i detenir-lo. Per les lesions causades, la situació de l’home al país i el fet d’haver ‘abandonat’ la víctima no seria d’estranyar que l’arrestat acabi empresonat.

En tot cas, la decisió correspondrà a la Batllia de guàrdia. Mentrestant, segons fonts hospitalàries, el ferit evoluciona bé. Aquest diumenge, després de les primeres atencions al Nostra Senyora de Meritxell, se’l va haver d’enviar en helicòpter cap a Barcelona. Les lesions cranials que presentava no eren gens encoratjadores. Però la reacció del ferit ha estat bona i hores d’ara, segons les fonts mèdiques consultades, no es tem pas per la seva vida.

Els agents hauran d’acabar d’esbrinar el motiu de l’agressió, emmarcada en una batussa entre els dos homes ja quan el local d’oci nocturn en les immediacions del qual es va produït l’altercat havia tancat. Aparentment, el consum d’alcohol hi hauria tingut a veure. Suposadament, l’agressor, en veure el reguer de sang que va deixar la víctima en quedar estabornit després del cop de cap a terra, es va espantar i inicialment hauria mirat de fugir. Però li va durar poc l’intent. En les properes hores haurà de passar a disposició judicial.

Comentaris (21)

Trending