Traslladat a Barcelona un dels ferits en l’accident de l’avinguda Salou

La gravetat de les ferides va obligar el trasllat a l’hospital Sant Pau, mentre l’altre pacient a l'UCI continua estable

Dependències de l'hospital barceloní de Sant Pau.
Dependències de l'hospital barceloní de Sant Pau.

Un dels ferits en l’accident que va tenir lloc el passat dia 2 d’abril a l’avinguda Salou, prop de l’Estadi Nacional i que estava a l’UCI a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell ha hagut de ser traslladat a l’hospital Sant Pau de Barcelona, degut a la gravetat de les seves ferides. L’altre ferit que també estava a la Unitat de Cures Intensives, continua estable.

En l’accident es van veure implicats dos vehicles amb dos ocupants cadascun. Tres d’ells van ser ingressats a l’UCI de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, dels quals un va haver de ser traslladat a l’hospital Sant Pau de Barcelona a mitjans de la setmana passada degut a la gravetat de les seves ferides, tal com han informat des del centre andorrà. L’altre pacient continua estable a la Unitat de Cures Intensives i el tercer va passar a planta. Cal recordar que un dels afectats té 29 anys amb lesions intestinals i vertebrals, així com múltiples fractures, mentre que l’altre té una cinquantena d’anys amb fractures a les cames. El quart ferit se li va donar l’alta la setmana passada.

D’altra banda, una dona de 46 anys ha resultat ferida en un accident entre dos vehicles a l’avinguda d’Enclar a Santa Coloma a l’altura del camp on s’efectuen els exàmens de conduir.

Comentaris

Trending