Un tot-terreny andorrà s’encasta contra la terrassa d’un bar a Lleida

Un menor que estava a l’interior del vehicle l’hauria accionat involuntàriament marxa enrere causant ferides lleus a un client de l’establiment

Una imatge de l'accident.
Una imatge de l'accident. POLICIA LOCAL LLEIDA

Un tot-terreny matriculat al Principat ha protagonitzat aquest divendres al vespre un aparatós accident a Lleida. El vehicle, de la marca Suzuki i que feia poques hores que havia sortit del concessionari, es va encastar contra la terrassa d’un bar del carrer Alcalde Porqueres de la capital del Segrià. Un ocupant de la terrassa va patir ferides lleus.

Suposadament, l’accident hauria tingut el seu origen en un maniobra involuntària causada per un menor que estava a l’interior del vehicle. El jove hauria accionat el vehicle que hauria acabat fent marxa enrere fins a impactar amb l’estructura de la terrassa causant importants danys materials.

L’incident va causar una enorme expectació i va obligar la guàrdia urbana de Lleida a tallar el carrer on hi va haver el sinistre perquè poguessin intervenir les assistències sanitàries i es pogués resoldre la situació. El trànsit es va haver de desviar per altres vies internes de la ciutat.

Comentaris

Trending