Una topada entre dos turismes a Sant Julià causa ferides a un dels ocupants

El xoc ha tingut lloc al costat del centre comercial Sant Eloi i la víctima, després de ser atesa ‘in situ’ ha estat traslladada en ambulància a l’hospital de Meritxell

Comentaris

La topada ha estat entre dos turismes.
La topada ha estat entre dos turismes.

Un accident de trànsit entre dos vehicles ha provocat com a mínim un ferit aquesta tarda a la carretera general 1, a l’entrada sud de Sant Julià. Els dos turismes han topat just abans de la rotonda que hi ha al costat del centre comercial Sant Eloi. La víctima ha estat traslladada a l’hospital sense que encara hagi transcendit la gravetat de les lesions sofertes. A conseqüència del xoc, hi ha retenció al vial lauredià en sentit sud.

En el sinistre, segons les primeres informacions, s’han vist implicats dos turismes. Un d’ells, andorrà; l’altre, amb matrícula estrangera. Tots dos haurien topat molt a prop del punt rodó.

Un dels ocupants dels vehicles, el conductor, ha resultat ferit. Ha requerit atenció sanitària i, posteriorment, ha estat traslladat en ambulància cap al servei d’urgències de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell amb contusions lleus.

Un dels vehicles afectats.
Un dels vehicles afectats.

El xoc ha provocat retencions per travessar Sant Julià en direcció a la frontera amb Espanya. Ara es manté una forta intensitat de vehicles a la zona del vial. 

WhatsApp Image 2024 07 10 at 17.21.20
Retencions a la zona.

-seguirà ampliació-

Comentaris

Trending