Tomba un menor al Prat del Roure d’un cop de puny a la cara

Un jove de 20 anys va ser detingut a la Massana hores després de l’agressió, produïda en el marc d’una batussa al recinte escaldenc

Els fets van passar al parc del Prat del Roure.
Els fets van passar al parc del Prat del Roure. ARXIU

La policia va detenir dissabte a la nit un jove resident de 20 anys per agredir un menor en el marc d’una baralla que hi va haver al Prat del Roure d’Escaldes. Malauradament, és més habitual del que podria semblar que en aquest espai hi hagi batusses. El noi arrestat va tombar el menor d’un cop de puny. La detenció es va produir força després de l’altercat.

L’arrest es va dur a terme a la Massana a 1/4 de 12 de la nit. La policia va ser requerida perquè acudís en una baralla que hi havia al Prat del Roure. Quan els agents van arribar al lloc, l’agressor ja havia desaparegut. El cop de puny havia estat a la cara. Després d’una petita indagació, els policies van identificar l’autor i van anar-lo a cercar, controlant-lo i detenint-lo immediatament.

Aquesta és una de les onze detencions que hi va haver la setmana passada al país, moltes d’elles relacionades amb alcoholèmies positives. Fora d’aquestes, aquest diumenge després de la 1 del migdia, al Pas de la Casa es va detenir un home no resident de 47 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic. En aquest cas, tot va partir de la denúncia interposada per part de la parella de l’home que acabaria detingut, en la que manifesta que el dia anterior, arran d’una discussió, va ser agredida (empentes, bufetades, cops de puny i de peu) per aquest. Vista la gravetat del fets esmentats es va controlar l’interessat i se’l va detenir.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending