‘Temptativa’ de batussa a la porta del Lycée

Quatre patrulles de la policia s’han traslladat a l’exterior del centre educatiu alertades per una possible baralla multitudinària que ha quedat, aparentment, en no-res

Una imatge de la façana del Lycée.
Una imatge de la façana del Lycée. Toni Solanelles

Quatre patrulles de la policia s’han hagut de desplaçar aquesta tarda, vers les 6 de la tarda, a l’exterior del Lycée, a Andorra la Vella, davant un avís de baralla multitudinària. L’alerta inicial era que fins a una trentena d’adolescents i joves s’estarien esbatussant a la porta del centre educatiu. Però una vegada han estat a lloc, ni hi havia tantes persones, ni els suposats agredits ho eren. Com a mínim, no presentaven cap lesió.

Sí que hi hauria hagut algunes empentes i una mica de tensió, però les fonts consultades tampoc no han pogut precisar exactament què havia passat. Aparentment, un grup de joves n’hauria anat a cercar un altre o un parell d’estudiants a la porta del Lycée. Però quan ha arribat la policia, més enllà de constatar que ningú no havia sofert cap dany, no s’ha pogut aclarir gran cosa més. És clar, segons les fonts, que no s’ha controlat ningú com a possible agressor o incitador d’una batussa que a tot estirar ha quedat en temptativa. I encara.

Comentaris (3)

Trending