La tempesta fa desaparèixer el risc d’incendis

Tot i que la recuperació d’humitat ha retornat el nivell zero, els bombers continuen demanant molta precaució i prudència

El mapa de risc d'incendis torna a nivell zero.
El mapa de risc d'incendis torna a nivell zero. INCENDIS.AD

La tempesta d’aquest dimarts -per aquesta tarda es preveuen nous episodis de pluja encara que no haurien de tenir la intensitat del dia anterior segons el Servei de Meteorologia- ha fet que el risc d’incendi baixi tant com fins a desaparèixer. La recuperació d’humitat ha fet que el risc d’incendi torni al nivell zero.

Feia dies que el risc d’incendi era alt o molt alt, especialment a finals de la setmana passada i durant el cap de setmana, havent-se de tancar fins i tot els punts de berenada. Les tempestes d’aquest dimarts han canviat el panorama, segons que han anunciat els bombers en el seu butlletí d’incendis.

Segons els bombers, en una informació avalada també per Protecció Civil, el temporal va deixar “molta precipitació i la recuperació d’humitats per la nit fan baixar de nou el nivell a zero a tot el territori”. Tot i això, el cos de salvament i extinció d’incendis demana “precaució i prudència”, especialment si es va a la muntanya.

Comentaris (4)

Trending