Tallat un tram de voravia de l’avinguda Joan Martí per la caiguda d’un tros de façana d’un edifici

Després de l’ensurt viscut el cap de setmana ara s’està a l’espera de comprovar si hi ha altres parts de la paret que també poden desprendre’s

Comentaris

La part de l'edifici d'on es va desprendre la placa de pedra.
La part de l'edifici d'on es va desprendre la placa de pedra.

El despreniment de trossos de la façana d’un edifici situat a l’avinguda François Mitterrand d’Encamp ha provocat un bon ensurt als veïns. La situació i el risc que pugui caure més material ha obligat a tallar de forma temporal la vorera. S’està a l’espera d’analitzar l’estat de l’immoble per decidir si cal alguna actuació més.

Els fets han tingut lloc a l’edifici conegut com a Residencial la Molina, situat als números 74 i 76 de l’avinguda Joan Martí d’Encamp. Principalment, ha caigut una placa de pedra de les que rematen el sostre de les dues primeres plantes de l’immoble, que estan lleugerament més enfonsades cap a dins que la resta de pisos.

La preocupació és que puguin caure encara més trossos. Davant aquest risc, i a l’espera d’analitzar l’estat del sostre, s’ha optat per tallar el pas de vianants a la vorera. Hi ha vàries tanques que així ho indiquen.

El tros de façana caigut.
El tros de façana caigut.

Etiquetes

Comentaris

Trending