Tallada la carretera de la Comella per l’aparatós accident d’un camió

El vehicle ha fet un moviment brusc en un dels revolts de la via i la màquina que transportava en un contenidor ha acabat anant a parar a un prat proper

El camió que ha patit l'accident.
El camió que ha patit l'accident.

Aparatós accident el que ha tingut lloc aquest vespre a la carretera de la Comella. El tràiler d’un camió que transportava una màquina ha vist com un moviment brusc en un dels revolts  ha provocat que la màquina que transportava hagi saltat i hagi caigut sobre els arbres d’un dels vorals. El sinistre, malgrat la seva espectacularitat, no ha provocat danys personals, però sí que ha obligat a tallar la via al trànsit.

Els fets han tingut lloc poc després de les vuit del vespre, al costat del quilòmetre 1 de la carretera secundària, just a prop d’un magatzem d’Andorra Telecom. El camió, que circulava en direcció descendent, ha vist com, en un dels revolts, el tràiler ha fet un moviment brusc, fruit del qual la carrega que portava s’ha desplaçat i ha acabat caient per un dels cantons de la via, just sobre uns arbres.

Això ha obligat a tallar la circulació a la zona, just al costat de l’accés al centre esportiu dels Serradells. Per accedir a les urbanitzacions de més amunt, cal arribar-hi des d’Escaldes. Les fonts consultades apunten que la situació es pot allargar durat una bona estona, ja que ara s’està intentant rescatar i tornar a pujar a la carretera la màquina. No sembla, però, una tasca senzilla. S’està intentant amb una grua que acompanyava el comboi però no està clar que la maniobra no requereixi un vehicle més potent.

 

Comentaris (4)

Trending