Tallada l’aigua als recs del Solà i d’Engordany per evitar filtracions d’hidrocarbur

El COEX restituïa aquesta nit passada les baranes danyades pel camió cisterna accidentat entre l’Aldosa i Anyós

El camió ja remuntat.
El camió ja remuntat.

La circulació d’aigua als recs del Solà i d’Engordany s’ha hagut de tallar per evitar que l’afectació del vessament d’hidrocarburs que hi ha hagut com a conseqüència de l’accident, al seu pas per la carretera que passa per l’Aldosa i Anyós, a la Massana, que ha patit un camió cisterna que transportava gasoli. La mesura s’ha adoptat com a mesura per mirar d’amainar l’afectació i amplificació del vessament.

El tall d’aigua s’ha dut a terme a demanda dels tècnics de Medi Ambient que estan treballant en la contenció de l’hidrocarbur i la neteja d’aquells indrets on el fuel ha arribat. I s’ha dut a la pràctica aquesta nit de dimecres. En qualsevol cas, és evident, el vessament és del tot involuntari, producte d’un malaurat accident que ha obligat a treballar de valent diversos cossos d’emergència i seguretat i operaris de diferents departaments públics.

Sobre 3/4 de 7 de la tarda es procedia a retirar el camió després que una bona estona abans, i no sense dificultats, haguessin remuntat el vehicle, que havia semi-bolcat. Sobre les 10 de la nit, treballadors del COEX feien feina per restituir la barana malmesa en el malaurat accident. La intenció era que quan finalitzés aquesta tasca, i després d’avaluar l’estat de la calçada, es pogués restituir la circulació a la via.

Comentaris

Trending