Surt a llançar les escombraries i li trenquen la cara

L’incident va passar anit a l’entrada d’Encamp accedint-hi des d’Escaldes i l’agressor va acabar detingut després d’una petita recerca policial

Una imatge d'arxiu de la zona on hauria succeït el fet, a l'avinguda Joan Martí d'Encamp.
Una imatge d'arxiu de la zona on hauria succeït el fet, a l'avinguda Joan Martí d'Encamp.

Un veí de l’avinguda Joan Martí Alanis va patir lesions de consideració i el seu agressor va acabar detingut en un incident aparentment inexplicable que va succeir anit al cèntric vial encampadà. El ferit, segons fonts veïnals, sortia a dipositar les escombraries en un contenidor i arran d’un altercat banal amb un conductor aquest li va deixar anar un cop de puny enmig de la cara que fins i tot li hauria fet saltar una dent.

El succés va passar pels volts de les 11 de la nit i algunes persones que van veure de lluny els fets intueixen que l’home que baixava les escombraries hauria recriminat al conductor la seva velocitat o maniobra brusca. Tot plegat va comportar que el vianant, que havia hagut de creuar la carretera, l’avinguda, en un tram força inicial del mateix, a l’entrada al nucli urbà d’Encamp venint des d’Escaldes, recriminés alguna cosa al conductor.

Un i altre s’haurien embolicat en una petita discussió que el conductor, un jove d’uns 25 anys, va solucionar ràpid colpejant l’home de les escombraries al rostre. El ferit hauria hagut de ser atès per assistència mèdica després que el cop li provoqués una ferida sagnant força notable, a banda de l’afectació dental. L’agressor va continuar la marxa sense més.

La policia hauria estat alertada de la situació i hauria acudit al lloc dels fets, on ja no s’hi trobava, com s’ha dit, l’agressor. No obstant això, alguns testimonis i segurament l’agredit mateix haurien vist cap a on anava el jove. I els agents el van anar a cercar en un bar proper a la zona. Les fonts consultades han assegurat que el noi, que va acabar detingut per un delicte de lesions, presentaria un estat d’alteració producte, segurament, de la ingesta d’alcohol.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending