Sorpresa per un cotxe de policia encallat a un camí de l’Aldosa

Els agents es van endinsar a la via davant la sospita que podia estar tenint lloc un ‘botellón’ però el mal estat del terreny per culpa de les vies va fer que el vehicle quedés embarrancat

El cotxe ha aparegut aquest matí abandonat al camí.
El cotxe ha aparegut aquest matí abandonat al camí.

Els veïns de l’Aldosa s’han despertat aquest matí amb una escena ben curiosa: un cotxe de policia abandonat a un camí. El vehicle es trobava a una via que puja des de la població massanenca cap a la parròquia d’Ordino, al costat del riu. Els agents el van abandonar durant la matinada, ja que havia quedat encallat quan es van apropar a la zona davant la sospita que hi podia estar tenint lloc un ‘botellón’.

Segons s’ha explicat des del cos d’ordre, la patrulla s’ha endinsat al camí aquesta matinada. S’hi havia vist llums i se sospitava que es podia estar celebrant alguna trobada amb joves. Per tant, contravenint les mesures sanitàries establertes per frenar l’expansió del coronavirus. Finalment, no han trobat ningú, però quan intentaven avançar per la via, s’han trobat que es trobava en bastant mal estat a conseqüència de les pluges caigudes els darrers dies.

Veient que costava avançar i que forçar la situació podia suposar un risc més gran, els agents han optat per deixar el vehicle per evitar mals majors. Aquest matí, amb el suport d’agents de circulació, l’han pogut treure del lloc. No abans, però, que alguns veïns de la zona s’hagin vist sorpresos per l’escena.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending