Sis mil euros de multa administrativa (a banda de la condemna penal) per deixar morir dos gossos

És la sanció que ha imposat el departament d’Agricultura al jove que va ser detingut el desembre del 2018 després que es descobrís que tenia dos cans estacats al pis sense donar-los cap tipus d’alimentació ni tenir-ne cura

Les restes dels gossos es van traslladar a la gossera, on es va poder localitzar un xip en un dels cans.
Les restes dels gossos es van traslladar a la gossera, on es va poder localitzar un xip en un dels cans. ARXIU

El departament d’Agricultura ha imposat sis mil euros de multa per la comissió d’una infracció molt greu per l’abandonament d’animals a l’home que el desembre del 2018 va ser detingut després de descobrir que en un domicili de la seva titularitat hi havia dos gossos morts. Per la via penal ja va ser condemnat al seu dia per un delicte de maltractament greu. Ara, a més a més, se li imposa la multa administrativa.

I no només això, a banda de la multa econòmica, el departament d’Agricultura imposa a l’implicat, el parador del qual ara mateix no es coneix, la inhabilitació per ser titular d’un animal davant del registre corresponent i la suspensió de la tinença per un període de tres anys. Al seu dia, les restes dels dos animals es van trobar estacats en una estança de l’habitatge, sense que es tingués cap cura d’ells. De fet, els dos gossos van acabar morint de gana i set.

-

Relacionat

L’home que va deixar morir dos gossos no podrà tornar a tenir animals

L’acusat va assegurar al seu dia, després de ser detingut i jutjat per la via ràpida, que no tenia cap intenció de fer mal als cans, però que travessa per un mal moment i se li va fer impossible tenir cura dels gossos.Va ser una comitiva judicial que anava a confirmar un desnonament que es va trobar en el domicili en qüestió els dos gossos, pràcticament momificats. Els dos cans estaven lligats al terra del pis i feia temps que no havien ni menjat ni begut, d’aquí que acabessin morint.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending