Sis mesos de retirada de carnet per al conductor accidentat prop de la rotonda del Viena

L’home va donar positiu en el control d’alcoholèmia amb un índex que rondava el gram per litre de sang i va ser detingut; sortosament el sinistre només va ser de danys materials

Els bombers treballant en el lloc dels fets a redós del vehicle.
Els bombers treballant en el lloc dels fets a redós del vehicle. g. p.

La Batllia de guàrdia ha imposat una retirada de sis mesos del permís de conduir a l’home que aquest divendres a la tarda conduïa el vehicle que va perdre el control circulant per l’avinguda de Salou d’Andorra la Vella i va acabar sortint-se de la via i encastant-se contra un fanal a prop de la rotonda del Viena i davant per davant d’un establiment de material per al bricolatge.

Sortosament, tot i ser en un moment de notable afluència -poc abans de 2/4 de 9 del vespre-, no es van haver de lamentar ni altres implicats ni tan sols danys personals. Només els danys que va sofrir el vehicle. Ni tan sols el conductor es va fer cap mena de lesió rellevant. Això sí, va donar positiu en el control d’alcoholèmia i va ser detingut conseqüentment.

Els bombers al costat del vehicle accidentat.

Relacionat

Un vehicle perd el control a l’altura del Viena i obliga a tallar una estona els carrils ascendents

El conductor en qüestió, que va creuer els carrils de pujada, que durant una estona es van haver de tancar al trànsit, va donar un índex proper a un gram d’alcohol per litre de sang i a nivell de penal, en matèria de sanció a través del judici ràpid que se li ha fet aquest dissabte, se li ha imposat allò que marxa la jurisprudència en la matèria.

Comentaris

Trending