Sis detinguts per conduir sota els efectes de l’alcohol durant el cap de setmana

S’ha arrestat un home a la frontera del riu Runer per possessió de drogues, en localitzar-li 2,5 grams de cocaïna

Agents de policia fent un control.
Agents de policia fent un control. POLICIA D'ANDORRA

Durant el cap de setmana la Policia ha detingut sis persones per conduir sota els efectes de l’alcohol. Tots son homes, dos dels quals no son residents a Andorra. Així mateix, també s’ha arrestat un altre home, resident, a la frontera del riu Runer per possessió de drogues, en localitzar-li 2,5 grams de cocaïna.

Tots els detinguts son homes, en edats compreses entre els 25 i els 58 anys. Les dates d’alcoholèmia de tots ells han variat entre els 0,82 i els 1,80 grams d’alcohol per litre de sang. A més a més, la matinada d’aquest dilluns s’ha detingut dos homes més, residents de 30 i 47 anys, amb positius d’1,25 i 1,70 grams d’alcohol per litre de sang respectivament. Diumenge al vespre també es va realitzar un arrest a Santa Coloma d’un altre home, de 36 anys i resident, per conduir tot i tenir-ho prohibit per ordre administrativa.

Per possessió de drogues, d’altra banda, la Policia va detenir divendres a la tarda a la frontera del riu Runer un home, de 43 anys i resident al país, amb 2,5 grams de cocaïna. Amb 0,6 grams de la mateixa substància els agents van arrestar la matinada de dissabte dos homes més, residents de 22 i 28 anys, a l’aparcament d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending