Si tu m’agafes pel coll jo et clavo unes tisores

La policia deté a Encamp una parella reincident en batusses que de bon matí i amb altes dosis d’alcohol s’estaven estomacant

Un vehicle policial en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Un vehicle policial en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La policia ha hagut de detenir aquest matí, en un cèntric carrer d’Encamp, una parella de residents de mitjana edat i reincidents en batusses, que estaven protagonitzant una més de les seves baralles. Els veïns han hagut d’alertar, com altres vegades, els cossos de seguretat vist que la situació sortia de mare. Amb escanyaments, d’una banda, i punxades amb tisores, de l’altra.

Els fets haurien passat al tomb de les 7 del matí al carrer de la Vena. I els dos malaurats protagonistes de la història no és la primera vegada que alimenten escenes similars, segons fonts veïnals, que han assegurat que tots dos presentaven símptomes d’embriaguesa. De fet, seria una de les constatacions que posteriorment hauria fet la policia. En els dos casos, si s’hagués tractat únicament de conductors al volant, també haguessin acabat arrestats.

En aquest cas, però, la discussió matinal ha anat a més i mentre l’home agafava pel coll la dona amb certa intensitat, aquesta hauria respost clavant, encara que sortosament de manera superficial, unes tisores a diversos punts del cos de l’home. En arribar la patrulla alertada i davant de la situació advertida, tots dos han acabat detinguts.

Comentaris (1)

Trending