Set detinguts durant la setmana per possessió de drogues

La policia ha recuperat petites quantitats de cocaïna, heroïna i metamfetamina

Comentaris

Unes manilles.
Unes manilles. policia d'andorra

Els darrers dies la policia ha detingut set persones per possessió de drogues. En la seva immensa majoria es tracta de residents, d’entre 19 i 44 anys. I les intervencions policials han permès recuperar petites quantitats de cocaïna, heroïna i metamfetamina.

Dilluns a la nit es va arrestar un home no resident de 33 anys a la frontera del riu Runer amb 1 gram de metamfetamina; dimarts a la tarda, a la Massana, els agents van detenir un resident de 44 anys amb 0,6 grams de cocaïna; dimecres, en les proximitats d’un local d’oci nocturn de la parròquia de Canillo, es va arrestar un home resident de 29 anys amb 1,1 grams d’MDMA; la matinada de dijous, la policia va detenir dos homes residents de 19 i 20 anys amb 0,6 grams d’heroïna, i, la matinada d’aquest divendres, s’ha arrestat dos homes més, un resident de 23 anys a Andorra la Vella amb una cigarreta impregnada de cocaïna i un altre resident de 33 a Canillo amb 1,2 grams de cocaïna.

Aquesta setmana, també es va detenir un home, resident de 30 anys, per conduir sota els efectes de les drogues i que, a més, es trobava en possessió de 0,8 grams d’èxtasi. Els arrestats per alcoholèmia els darrers dies han estat tres. Un d’ells és un resident de 61 anys a qui es va detenir amb una taxa d’1,09 arran d’un accident amb danys materials dimecres. La matinada de dijous, la policia va arrestar un home resident de 22 anys amb una taxa de 0,88 a qui va controlar després que intentés escapar d’un control i no fer cas de les indicacions dels agents. Per aquest motiu, també se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública. La matinada d’aquest divendres, un altre home, resident de 39 anys, ha estat arrestat amb una taxa de 0,97 en un control rutinari.

Comentaris

Trending