Set detinguts el cap de setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues

La policia també va arrestar des de divendres i fins aquest diumenge quatre persones més de desobeir ordre administratives o judicials de diversa índole

Un control d'alcoholèmia.
Un control d'alcoholèmia. ARXIU

Set persones han estat detingudes durant el cap de setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. En quatre casos en ser controlats els conductors van donar un resultat positiu en el test d’alcoholèmia i en tres ocasions més, el positiu va ser a la prova de tòxics.

Dos homes i dues dones amb edats compreses entre els 21 i 29 anys, van ser detinguts en donar, en l’etilòmetre, taxes superiors a 0,80 g/l. La taxa més elevada ha estat de 2,74 g/l. Tres homes amb edats compreses entre 28 i 36 anys, amb un resultat positiu a la prova de tòxics salivar. A més, a un d’ells se també se’l troba en possessió d’un gram de cocaïna.

Durant un cap de setmana de molta activitat policial quant a detencions, els funcionaris també van arrestar -entre divendres i dissabte- quatre persones més per desobeir ordres administratives o judicials de diversa índole. Durant la jornada de divendres, en dos controls diferents, es van detenir dos homes no residents de 24 i 43 anys, per un presumpte delicte de desobediència a una ordre administrativa d’expulsió del Principat. Un va ser controlat al Pas de la Casa i l’altre a la frontera del riu Runer.

Ja durant la jornada de dissabte hi va haver dos arrestos més per similars infraccions. El primer, va ser a les 00:30 hores a Andorra la Vella, un home resident de 22 anys, per crebantar una ordre de prohibició de conduir vehicles automòbils, després de ser controlat amb la seva motocicleta. A les 20:15 hores a la frontera hispano-andorrana, una dona no resident de 36 anys, per desobediència a una ordre administrativa d’expulsió del Principat.

Comentaris

Trending