La senyora (detinguda) del Panamera i les banyes als agents

Arrestada en sortir del concert de Bob Sinclar una dona no resident que trepitjava l’accelerador de manera intermitent generant un enorme soroll i va acabar donant positiu per alcoholèmia després d’intentar evitar en dues ocasions el control policial

Interior d'un Porsche Panamera.
Interior d'un Porsche Panamera. ARXIU

Conduir un Porsche Panamera dona una certa garantia. Potser una certa superioritat. O això deuria pensar la dona que poc després de la mitjanit de dissabte a diumenge sortia del concert de Bob Sinclar a Soldeu i va ‘xulejar’ en diverses ocasions la policia fins acabar detinguda per un notable positiu d’alcoholèmia. Segurament l’accés d’alcohol també la feia més desimbolta.

La dona, no resident i de 44 anys, va posar-se al volant del Panamera amb el qual havia arribat al Principat una estona després del concert de Sinclar. La policia feia controls específics just en les immediacions de la plataforma esquiable on se celebra el Mountain Music. Conscient o no, la senyora del Porsche va començar a trepitjar l’accelerador en fases intermitents just en el marc del control preventiu fent un soroll més que notable. Quan se la va voler aturar, va fer cas omís de la indicació dels agents i va tirar sense aturar-se.

Una mica més endavant, encara en els vials d’accés cap a Soldeu, se la va voler controlar. Però la senyora del Panamera va tornar a les seves. Trepitjant l’accelerador per no haver d’aturar i, a més, traient per la finestreta una mà per dedicar una banyes als policies que miraven de frenar-la. Cansats de tot plegat, finalment se la va fer aturar sí o sí i en el control d’alcoholèmia pertinent va donar un índex d’1,81 grams d’alcohol per litre de sang, més del doble del màxim permès.

Comentaris (2)

Trending