Una seixantena d’identificats en un botellot a Bixessarri

En una ronda ordinària la matinada de diumenge, la policia va ‘descobrir’ una concentració de més de cent persones i arran d’això s’hi van desplaçar quatre patrulles

Restes del botellot que hi hauria hagut la matinada de diumenge al berenador del Prat Gavatx.
Restes del botellot que hi hauria hagut la matinada de diumenge al berenador del Prat Gavatx. Bru Noya

La policia va identificar la matinada de diumenge una seixantena de persones, la gran majoria d’entre setze i trenta anys, que estarien fent un botellot a la zona del Prat Gavatx, un berenador que hi ha a Bixessari força a prop d’Os de Civís. Caldrà veure si amb les dades recollides sobre el terreny, s’instrueixen ara sancions per haver vulnerat la Llei de seguretat pública.

Sia com vulgui, el que és clar, segons que han explicat diverses fonts, és que en una ronda rutinària feta per una patrulla de la policia, aquesta va ‘descobrir’, a la zona de Bixessari, que hi havia una important aglomeració de persones, probablement més d’un centenar, i en paral·lel, també a la zona, hi havia diversos vehicles estacionats. Davant d’aquest fet, la primera patrulla en detectar la presència d’aquelles persones, va mobilitzar d’altres patrulles, seguint les directrius establertes a mode d’un mínim protocol de ‘combat’ dels botellots.

Tres patrulles més, almenys, que estaven en aquell moment -vers les 3 de la matinada de dissabte a diumenge- fent serveis exteriors s’haurien traslladat fins a la zona des d’on els companys feien el pertinent requeriment. Certament, en veure la presència policial, alguns dels presents van tocar pirandó. D’altres, però, van ser controlats pels agents -fins a una seixantena- i es va procedir a aixecar la corresponent acta d’identificació.

Brossa procedents de botellots al berenador del Coll de la Plana.

Relacionat

El berenador d’Aixirivall o la capital del botellot

Més enllà de la presència dels joves, molts dels quals, com s’ha dit, identificats, les restes del consum de begudes, la brossa, seria més que evident, encara avui. Els serveis comunals lauredians haurien de procedir a netejar la zona en breu. Sant Julià és la parròquia que en les darreres setmanes més botellots multitudinaris s'hi estan celebrant, encara que fins ara solien ser a la zona d'Aixirivall.

Comentaris (5)

Trending