Segueixen a l’UCI tres dels ferits en l’accident de l’avinguda Salou

Fonts de l’hospital expliquen que s’està “pendent de l’evolució” de tots ells, especialment d’un jove del qual encara es tem per la seva vida

Efectius dels cossos de seguretat treballant a la zona del xoc.
Efectius dels cossos de seguretat treballant a la zona del xoc.

Tres dels quatre ferits en l’accident de trànsit que va tenir lloc diumenge a la tarda a la general 1, al costat de l’Estadi Nacional, segueixen ingressats a la unitat de cures intensives de l’hospital de Meritxell. Segons fonts sanitàries, s’està “pendent de la seva evolució”. El cas més greu és el d’un jove de 29 anys, que va ser qui més malparat va sortir de la topada frontal entre dos vehicles d’alta gamma.

Cal recordar que el sinistre va tenir lloc pels volts de dos quarts de quatre de la tarda a l’avinguda Salou, prop de la rotonda de la Comella. Van xocar dos turismes, tots dos de la marca Audi, un espanyol i l’altre andorrà. La topada va ser molt violenta, tant que un dels vehicles va acabar incendiant-se.

A cadascun dels cotxes hi viatjaven dues persones. Tots quatre van resultar ferits en un accident que, coincideixen les fonts dels cossos de seguretat que van intervenir en el rescat, hauria estat molt pitjor de no tractar-se de vehicles d’alta gamma i, per tant, amb millors prestacions en matèria de seguretat. Això no vol dir, però, que les ferides sofertes en la topada no siguin greu. Al contrari, ho són, i en algun dels casos, molt.

Efectius dels cossos de seguretat a la zona.

Relacionat

Tres dels quatre ferits al xoc de l’Estadi Nacional ingressen a l’UCI, un d’ells molt greu

Tant que tres dels afectats encara continuen a UCI. Qui més preocupa -de fet, s’admet que encara es tem per la seva vida- és un jove de 29 anys. Pateix lesions intestinals i vertebrals, així com múltiples fractures. Un altre dels ferits és un home d’una cinquantena d’anys, amb fractures a les cames principalment. El tercer dels ingressats a UCI és un altre jove, en aquest cas amb lesions intestinals de les quals va ser intervingut el mateix diumenge al vespre. En tots tres casos, s’està “pendent de la seva evolució”.

Un quart ferit es troba a planta. El seu estat és menys greu. Tot i això, pateix lesions vertebrals de les quals se l’està atenent.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending