Sancionat un conductor que va patir un accident quan circulava sense equipaments durant la nevada

El sinistre va tenir lloc dijous a les vuit del vespre al nou vial d’Encamp, amb dos vehicles implicats, i va tenir com a conseqüència dos ferits lleus

Comentaris

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha sancionat un conductor que es va veure implicat ahir al vespre, en ple temporal de neu, en un accident a Encamp. En el moment del sinistre, en què van topar dos vehicles, l’home no portava cap equipament. Per tant, incomplia el codi de circulació. El xoc va provocar dos ferits lleus.

L’accident va tenir lloc a les vuit del vespre, a la carretera general 2, al nou vial d’Encamp. És a dir, en el moment àlgid de la nevada i quan a la via ja estava activada la fase groga. Per tant, calia circular amb equipaments.

La topada va ser entre un Porsche Cayenne, amb matrícula espanyola, i un Citroen Xsara andorrà. A conseqüència del xoc, una de les ocupants del primer cotxe, una resident de 58 anys, i un altre del segon, un home de 61, van patir ferides. Afortunadament, de caràcter lleu.

Quan la policia va arribar al lloc dels fets, va constatar que el Porsche no duia cap equipament per circular en cas de nevada. Ni tenia rodes de contacte ni portava cadenes. Així, van procedir a imposar-li la pertinent multa.

Fonts del cos han posat en relleu que es tracta de l’única sanció d’aquest tipus que es va posar al llarg de l’episodi de neu de dijous al vespre. Això, malgrat que es van posar diferents controls a punts del país per garantir que tot vehicle que hi circulava ho feia complint l’actual codi de circulació.

Comentaris (7)

Trending