Roben en una gasolinera i acaben detinguts en tornar-hi perquè hi havien perdut un mòbil

L’empleat d’una estació de servei d’Encamp va ser fortament agredit quan va recriminar als joves que furtaven tres ampolles de vi i en marxar va avisar la policia, que es van trobar poc després amb els agressors que volien recuperar el telèfon i cinquanta euros que hi duien

Els joves s'haurien endut productes de la botiga de la gasolinera.
Els joves s'haurien endut productes de la botiga de la gasolinera. ARXIU

Una jove amb diversos antecedents per altercats i batusses diverses dorm des de dimarts al centre penitenciari arran de la darrera cafrada que va protagonitzar amb altres adolescents, alguns dels quals menors. La noia, andorrana de 22 anys, va acabar detinguda en tornar a la gasolinera d’Encamp on almenys ella i la seva parella hi havien robat ampolles de vi. Després d’agredir a l’empleat de l’estació de servei, els agressors van marxar. Però poc després es van adonar que havien perdut un mòbil i el van voler recuperar. A la benzinera, però, ja hi havia la policia.

La detenció es va practicar poc abans de les 6 del matí de dimarts. També es va controlar, com a mínim, un menor que seria l’actual parella de la detinguda, i que suposadament hauria estat qui hauria colpejat l’empleat de la benzinera. La qüestió és que encara sota els efectes del Carnaval, el grup de nois i noies van acudir a la gasolinera i van agafar sense pagar diversos productes. De fet, van intentar amagar a les jaquetes tres ampolles de vi. Però l'encarregat de la botiga de l'estació de servei els va enxampar.

Quan l’empleat els va recriminar l’acció, hi ha va haver un primer intercanvi de paraules i, després, la resposta de la parella, menor, de la detinguda va ser propinar-li diversos cops i, acte seguit, marxar tots plegats al domicili de la noia, que fa uns quants mesos va estar implicada en una batussa amb catana inclosa que va acabar amb els dos principals protagonistes a la presó. Una vegada a lloc, els adolescents van adonar-se que en el marc de l’altercat a la benzinera havien perdut un telèfon mòbil on hi duien cinquanta euros.

Sense manies, els joves es van tornar a adreçar a la gasolinera, sense parar compte en el fet que l’empleat agredit ja havia avisat la policia. Presentava cops per tot el cos i, especialment, ferides a la cara, ja que entre altres coses amb els cops li havien trencat unes ulleres graduades que duia posades. A més, durant la batussa es van trencar una vintena d'ampolles de vi.

Quan els agressors van arribar a l’estació de servei, els agents no van tenir res més que fer que controlar-los. En ser la noia major d’edat i tenir diversos antecedents se la va detenir d’immediat i hores més tard va passar a disposició judicial, decidint el batlle de guàrdia imposar-li ferm l’arrest penitenciari nocturn. L'agressor principal, en ser menor, es va estalviar la detenció i la situació va ser comunicada als seus pares.

Comentaris (6)

Trending