Quatre detinguts en dues accions contra el consum de cocaïna

Els agents han intervingut petites quantitats d'aquesta droga que se suma a la que es va comissar diumenge passat a la duana del riu Runer

Un cotxe de policia en un servei a Andorra la Vella.
Un cotxe de policia en un servei a Andorra la Vella. Toni Solanelles

La policia ha fet quatre detencions en dues intervencions en les darreres hores per consum de cocaïna i ha intervingut petites quantitats d'aquesta droga. Aquestes detencions se sumen a les de diumenge quan van ser controlats dos homes a la frontera del riu Runer, en possessió de vuit embolcalls de cocaïna d’un pes total de 4,2 grams. Accedien al país amb un taxi.

Els agents han intensificat els controls després de detectar-se un augment del tràfic i el consum de cocaïna. L'any passat es van intervenir 79 grams de cocaïna, 32 d'ells en l'anomenada 'Operació Bronx' a Sant Julià de Lòria.

A Andorra està penat no només el tràfic de droga sinó també el consum propi: “El consum, la introducció o la possessió de droga tòxica per al consum propi ha de ser castigat amb pena de presó fins a un any o d’arrest. El tribunal pot imposar, a més, pena de multa de fins a 1.200 euros”, segons estableix l’article 284 del Codi penal. 

Etiquetes

Comentaris

Trending