Puja borratxo a un cotxe que no era seu, el desfrena i provoca un accident

L’home va estar detingut la matinada de dissabte prop d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella per produir danys al vehicle en fer-lo xocar contra un fanal

El despatx central de la policia de nit.
El despatx central de la policia de nit. Toni Solanelles

Un home, amb una gran ingesta d’alcohol, va provocar dissabte un accident amb un cotxe que no era seu i que es trobava parat a la carretera. De fet, va pujar a dalt, el va desfrenar i, d’aquesta manera, va acabar colpejant-se contra un fanal de la via. Per aquests fets va ser detingut per la policia prop d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella, ja que va produir danys a diferents punts del vehicle.

Va ser durant la matinada de dissabte, prop d’una de les discoteques de la capital, on la Policia va arrestar un home, de 31 anys i resident al país, com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni. Concretament, per entrar un vehicle i treure el fre de mà, tot i que tenia el motor apagat, però tenia la porta oberta perquè el propietari havia sortit un moment.

A dins del cotxe, als seients posteriors, es trobaven dues dones que esperaven el conductor. En desfrenar el vehicle va acabar xocant contra un fanal. A causa de l’impacte, va patir danys a la part frontal i la porta davantera dreta. L’home detingut es trobava en un nivell d’embriaguesa força elevat.

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending