Propietaris d’una desena de cotxes aparcats a prop dels Serradells denuncien haver estat ‘pintats’

El responsable que participa en els treballs de pintura que s’estan fent al centre esportiu comunal en rehabilitació s’hauria, almenys inicialment, desmarcat dels fets

Un operari netejant a la zona.
Un operari netejant a la zona. eduard ros

Una desena de vehicles estacionats en les immediacions del centre esportiu dels Serradells haurien aparegut amb alguns danys relacionats amb algunes taques de pintura a la carrosseria. Alguns dels seus propietaris se n’han queixat i fins i tot han alertat la policia perquè en deixés constància. Els fets s’han detectat poc després de les quatre de la tarda i hi hauria testimonis presencials que vincularien els treballs que s’estan fent en l’equipament ara en rehabilitació.

No obstant això, el responsable de l’empresa que està duent treballs de pintura al tomb dels Serradells, almenys d’entrada, s’hauria desentès de les ‘acusacions’ que li formulaven alguns dels propietaris dels cotxes afectats. Ara per ara no hi ha cap denúncia formalitzada i sí és clar que hi ha hagut operaris que han procedit ràpidament a netejar la pintura amb mànegues d’aigua a forta pressió.

Fonts comunals han admès tenir constància que hi havia automòbils amb pintura i que els seus propietaris “sospiten que és de les obres dels Serradells” però alhora també han explicat que no hi havia cap element decisiu que pogués avalar el que segons les fonts no seria res més que una suposició.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending