El policia queixalat en una mà per un gos del cos va haver de passar pel quiròfan

Els dos animals -un a punt de jubilar-se i l’altre en formació- de què disposa l’agent, guia caní, es van embolicar en una baralla i l’home va acabar ferit en voler-los separar

Un agent del grup caní de la policia.
Un agent del grup caní de la policia. ARXIU

El policia que dilluns de la setmana passada va rebre una fortíssima queixalada d’un dels dos gossos del cos de què disposa va haver de passar finalment pel quiròfan per tal que li fossin reduïdes les lesions que li va fer un dels animals durant l’intent de l’agent per separar els dos cans mentre es barallaven. Què va motivar la disputa entre els dos animals no ha transcendit. Sí, però, que es va haver de sedar un d’ells per tal de poder frenar els seus impulsos.

Els fets van succeir al domicili del policia, sergent de grau, i no a la canera del cos com per error va indicar l’Altaveu. En un moment donat, els dos gossos de què disposa actualment l’agent, guia caní, un a punt de jubilar-se i l’altre que està en formació, s’haurien començat a barallar. Amb la intenció de separar-los, el policia, d’una banda, es va lesionar un dit en quedar-li travat amb una de les corretges dels animals i a l’altra mà va sofrir importants ferides producte de mossegades d’un dels cans.

Es va haver de mobilitzar almenys una dotació policial que va acudir al domicili del company, on té els animals seguint les directrius i els permisos que atorga el cos en la matèria, i també es va dirigir cap al mateix lloc el SUM. L’animal que es va girar contra el policia hauria hagut de ser sedat perquè no hi havia manera de calmar-lo.

Alhora, i una vegada ja a l’hospital, el policia ha haver de passar finalment pel quiròfan segons que han confirmat fonts oficials del cos per reduir-li les greus lesions sofertes. Les fonts oficials consultades no han pogut precisar si algun dels animals, més enllà de la sedació, va patir algun tipus de dany per la baralla que havien mantingut entre ells.

Etiquetes

Comentaris

Trending