La policia investiga un suposat furt amb força en un vehicle estacionat al Clot d’Emprivat

Els propietaris d’un Golf espanyol que van deixar aparcat el cotxe al pàrquing comunal Arnaldeta de Caboet el migdia del diumenge n hi van trobar les compres que hi havien deixat quan van anar a cercar-lo per deixar el Principat

Imatge d'arxiu de la zona on estaria estacionat el vehicle.
Imatge d'arxiu de la zona on estaria estacionat el vehicle. ARXIU

La policia investiga un suposat furt amb força que hi hauria hagut -almenys així es dedueix de la denúncia interposada- aquest diumenge durant alguna estona de primera hora de la tarda en un vehicle estacionat a l’aparcament comunal Arnaldeta de Caboet, a la zona del Prat del Roure, al Clot d’Emprivat, d’Escaldes. El cos mira de recuperar les imatges d’una càmera molt propera a la zona per mirar d’aclarir els fets.

Segona la denúncia, i així ho han confirmat fonts policials, una família espanyola que s’hauria traslladat fins al Principat amb un Volkswagen Golf, hauria estacionat el turisme en l’esmentat lloc vers les 12 del migdia. En el seu interior hi hauria deixat les compres efectuades fins llavors. I que serien fonamentalment perfums. Quan haurien tornat a l’automòbil, sobre les 5 de la tarda, s’haurien adonat que les pertinences que tenien a l’interior del cotxe no hi eren.

Segons la denúncia, el vehicle s’hauria deixat correctament tancat. Però quan els agents que van acudir al lloc a requeriment dels denunciants van inspeccionar el vehicle, ni van detectar cap trencadissa de res ni tan sols cap pany forçat. Tampoc no consta que cap altre turisme estacionat en el mateix indret hagués sofert cap tipus de danys. Així les coses, han remarcat les fonts, la recuperació de les imatges procedent d’una càmera que enfocaria força bé la zona on estava aparcat el cotxe serien determinants per a la resolució del cas.

Etiquetes

Comentaris

Trending