La policia investiga un possible intent de robatori en una botiga de compra-venda d’or

Els responsables de l’establiment, a la zona de Prada Ramon, han trobat trencat el vidre de l’aparador suposadament a cops de peu

Agents d'una patrulla en l'establiment afectat.
Agents d'una patrulla en l'establiment afectat. Toni Solanelles

La policia investiga des de primera hora d’aquest matí un possible intent de robatori en una botiga de compra-venda d’or a la zona de Prada Ramon d’Andorra la Vella. Hores d’ara no està gens clar si el robatori s’hauria arribat a consumar. El que sí és evident és que el vidre de l’aparador de l’establiment s’hauria malmès fins a trencar-se almenys parcialment.

Funcionaris de la policia científica i del grup especialitzat en delictes contra el patrimoni estan fent les diligències pertinents, amb la recollida de mostres que hagin pogut quedar incrustades al vidre trencat. I és que segons les fonts consultades, a ull nu semblava que l’aparador s’hauria malmès a cops de peu. O aquesta és la sensació que ha tingut el responsable de l’establiment quan ha descobert la situació.

La policia ha estat advertida de la situació vers 2/4 de 9 del matí quan el responsable de la botiga es disposava a iniciar la jornada laboral. En aquell moment una patrulla policial s’ha desplaçat fins al lloc del requeriment per fer una primera constatació. Posteriorment han estat mobilitats els especialistes en robatoris i els de laboratori.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending