La policia investiga un furt amb força que hi ha hagut a la zona del Cedre

S’hauria trobat el pany forçat d’un domicili i els propietaris haurien trobat a faltar essencialment diners; ara per ara es tracta d’un fet aïllat i que pel ‘modus operandi’ no es pot vincular a cap de les onades ressenyables que hi ha hagut des de l’estiu passat cap aquí

Una imatge d'arxiu del carrer del Cedre.
Una imatge d'arxiu del carrer del Cedre. arxiu

La policia investiga un furt amb força del qual han advertit els propietaris d’un pis del carrer del Cedre, a Santa Coloma, a primera hora d’aquest matí. El pany estava malmès i s’haurien trobat a faltar essencialment diners, encara que no han transcendit massa detalls del cas. L’avís policial s’hauria donat al tomb de les 7 del matí. D’entrada es considera un fet aïllat.

A la mateixa zona hi va haver alguns dels furts que es van incloure en l’onada que hi va haver l’estiu passat, i que va afectar tant diverses zones d’Andorra la Vella, i principalment Príncep Benlloch, com també d’Encamp i Escaldes. No obstant, segons les fonts consultades, el ‘modus operandi’ detectat faria pensar que aquest furt seria del tot aïllat i no tindria cap vinculació ni amb l’onada que hi va haver l’estiu passat ni, tampoc, amb la que hi va haver al tomb de Nadal.

En el cas denunciat aquest matí, que s’hauria produït sense que hi hagués ningú en l’interior del domicili, no s’haurien regirat gaire estances de l’habitatge. Bàsicament, el que els propietaris haurien trobat a faltar seria una quantitat de diners que tenien al pis. I que en cap cas, segons les fonts consultades, no superaria el miler d’euros. Amb tot, totes les hipòtesis estan obertes .

Comentaris

Trending