La policia investiga la desaparició de material informàtic que hi havia dins d’un cotxe aparcat

La hipòtesi inicial es que es tractaria d’un fet aïllat que hauria succeït a l’interior del garatge d’un immoble privat de l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes

Un vehicle accedint al garatge on hi havia estacionat el cotxe afectat.
Un vehicle accedint al garatge on hi havia estacionat el cotxe afectat. Pilar Candel

La policia investiga el furt que hi ha hagut a l’interior d’un vehicle que, alhora, estava estacionat dins del garatge d’un immoble privat de l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany. En principi, l’automòbil del qual un o uns desconeguts s’haurien endut material informàtic seria l’únic afectat per l’acció delictiva. Per aquest motiu, de moment s’està tractant el cas com un fet aïllat.

L’avís ha saltat vers 1/4 d’1 del migdia, segons que ha confirmat fonts del cos de policia. El propietari del vehicle ha contactat amb el cos d’ordre per explicar que havia trobat a faltar tot de material de naturalesa informàtica -almenys un ordinador i algun altre dispositiu, segons les fonts- d l’interior del seu cotxe, que havia estacionat en el garatge on hi ha també el seu domicili.

L’afectat hauria reconegut que hauria deixat de forma conscient el vidre d’una de les finestres molt lleugerament abaixat, però que quan ha acudit al vehicle per utilitzar-lo, l’esmentat vidre estaria abaixat del tot. Això no obstant, no estava ni trencat ni, aparentment, tampoc danyat. Agents de la policia especialitzats en enquestes han acudit al lloc per assegurar-se que no hi havia cap altre cotxe afectat per una eventual acció delictiva.

Etiquetes

Comentaris

Trending