La policia investiga una baralla múltiple al costat del Funicamp

Els veïns de la zona van alertar cap a la mitjanit de la situació, amb una batussa amb objectes contundents i ferits, però quan els agents van arribar els participants ja havien marxat

Un cotxe de la policia.
Un cotxe de la policia. POLICIA D'ANDORRA

Que hi va haver baralla és segur. Ho testimonien els veïns de la zona que van avisar la policia. Ara bé, quan els agents del cos d’ordre van arribar a la zona -el tram de la carretera general 2 a Encamp entre la rotonda del Funicamp i la benzinera Repsol-, res ho indicava. Els participants en la batussa, segurament conscients que el cos d’ordre estava de camí ja havien desaparegut. Per ara, els fets no han comportat cap detenció.

Els residents a la zona van viure amb preocupació els moments de tensió que va generar la situació. Al carrer, un grup de persones -alguns en parlen d’uns vuit- estaven protagonitzant una fort baralla. Més enllà dels crits, també s’estarien agredint entre elles. I, en alguns casos, no només amb les mans. També amb objectes contundents, fet que havia provocat ferides a alguns d’ells.

Veient el que veien per la finestra o el balcó, diversos veïns van alertar la policia. El cos d’ordre, poc abans de les dotze de la mitjanit, va rebre diverses trucades on se’ls explicava la situació. Lògicament, es van desplaçar cap al lloc dels fets.

Un cop allà, però, no hi van trobar ningú. Els participants en la batussa ja no hi eren. Probablement conscients del risc de passar la nit a les dependències del cos d’ordre, havien decidit que el més prudent després de protagonitzar la baralla era marxar cap a casa. Fonts de la policia han indicat que, malgrat les indagacions fetes, encara no s’ha pogut identificar -ni, lògicament, detenir- cap dels participants en la batussa.

Comentaris (1)

Trending