La policia intervé per aturar una forta discussió entre un grup de menors i treballadors al Comunal

Els adolescents es van enfrontar dialècticament amb els dos responsables de la instal•lació, que els van recriminar que estiguessin fumant i el cos d’ordre en va acabar identificant uns quants

Una patrulla policial.
Una patrulla policial. Toni Solanelles

Agents de policia i efectius del servei de circulació d’Andorra la Vella han hagut d’intervenir aquest dilluns per posar fi a una situació d’elevada tensió que s’hauria viscut a l’estadi Comunal Joan Samarra. En concret, una forta discussió entre dos empleats de la instal·lació i un grup de joves, molts dels quals menors. L’incident va acabar amb la identificació d’alguns dels participants però no es va constatar cap agressió física.

Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de vuit del vespre. El cos d’ordre va rebre l’avís pels problemes que estarien patint dos dels treballadors de manteniment de l’estadi amb un grup d’adolescents. Tot hauria començat quan els empleats haurien vist els nois fumant i els haurien recriminat que no ho podien fer dins de les instal·lacions.

A partir d’aquí, els adolescents, en comptes d’obeir, van encendre la seva actitud. Es van encarar amb els dos homes i la tensió va anar en augment. Tant que tots dos van témer per la seva integritat i es va optar per avisar tant a efectius d’agents de circulació com al cos de policia.

Ràpidament, es van desplaçar cap a l’estadi efectius de tots dos cossos. Fonts del d’ordre han explicat a Altaveu que es va procedir a rebaixar els ànims, tot i que s’havia constatat que no s’havia produït cap agressió física. Tot i això, els agents sí que van identificar alguns dels adolescents -el seria d’una trentena en total-, molts dels quals menors d’edat. No es va fer cap detenció ni cap d’ells va ser portat al despatx central. En el cas dels menors, sí que es té previst posar-se en contacte amb els seus progenitors o tutors legals.  

Comentaris (2)

Trending