Policia en estat d’alerta per evitar que els anglesos en facin alguna de grossa

Patrulles i agents de manteniment de l’ordre han fet diverses actuacions de moment sense conseqüències per evitar que la situació se’ls escapi de les mans

Desplegament policial a la zona de la Rotonda.
Desplegament policial a la zona de la Rotonda. Toni Solanelles

La policia està en estat d’alerta permanent des de fa algunes hores. Fins i tot fent patrullatge pedestre amb fusells. L’objectiu és evitar que la situació derivada de la presència al país de centenars de seguidors de la selecció anglesa de futbol se’ls pugui escapar de les mans. De moment, ja han fet algunes intervencions sense que s’hagin hagut de lamentar molts aldarulls. Però sí que és cert que algun incident ja hi ha hagut especialment per l’estat d’embriaguesa que presenten molts dels ‘hooligans’.

Amb un dispositiu molt nombrós i agents anglesos que s’han traslladat fins al Principat per cooperar amb la policia andorrana, al més mínim avís -i la ciutadania està duent a terme moltes alertes-, patrulles de la policia acudeixen a fer constatacions i si realment hi ha moviment, es fan valdre el suport d’agents del grup de manteniment de l’ordre que estan activats.

Un dels punts neuràlgics hores d’ara és tota la zona del passeig del Riu d’Andorra la Vella, amb la Rotonda com l’epicentre i, també en alguns moments, la plaça que havia d’haver ocupat ‘The Cloud’. En aquests indrets ja s’hi ha presentat la policia en algunes ocasions, com durant la tarda ho ha fet en les immediacions del comú d’Andorra la Vella o de l’hotel Andorra Center. En aquest darrer punt, s’haurien encarat amb alguns vianants, llançant-los presumiblement gel hidro-alcohòlic. Per ara, més enllà de les elevades embriagueses la situació està sota control, però l’alerta és màxima.

Comentaris (2)

Trending