La policia deté tres turistes per possessió de drogues durant el cap de setmana

Els agents també han arrestat quatre persones per conduir sota els efectes de l’alcohol o els tòxics, tots ells durant la matinada i el dia de diumenge

Un agent de policia al costat d'un vehicle policial.
Un agent de policia al costat d'un vehicle policial. POLICIA D'ANDORRA

Aquest cap de setmana s’han realitzat fins a set detencions relacionades amb les drogues o l’alcohol. En primer lloc, tres homes han estat arrestats per possessió de quantitats no gaire elevades, dos d’ells a la frontera del riu Runer. Així mateix, i durant tot el dia de diumenge, fins a quatre persones han estat detingudes per conduir sota els efectes de l’alcohol o els tòxics.

Tres homes han estat detinguts entre divendres i diumenge per possessió de drogues. El primer d’ell, divendres a la tarda a Andorra la Vella, es va arrestat un no resident de 27 anys amb 1,1 grams de cocaïna. Dissabte a la tarda, a la frontera del riu Runer, es va detenir un turista de 30 anys amb 2,6 grams de tusi, l’anomenada cocaïna rosa, i amb 30 ml d’èxtasi líquid. Finalment, diumenge a la tarda, també a la frontera, es va arrestar el darrer home, no resident de 21 anys, amb tres pastilles que han donat un resultat positiu en metamfetamina.

Pel que fa als positius d’alcohol o drogues al volant, s’han efectuat quatre detencions, totes elles diumenge. De matinada, es va arrestar un resident i una turista, ambdós de 25 anys, amb taxes de 0,86 i 1,41 en parades rutinàries. Al matí, cap a les 9:30 h, es va detenir un home, no resident de 40 anys, per donar positiu a la prova de tòxics. A la nit, prop de les 23:00 h, es va arrestar un turista de 30 anys amb una taxa d’1,39 grams d’alcohol per litre de sang.

Comentaris

Trending