La policia deté tres turistes per possessió de drogues durant el cap de setmana

Els agents també han arrestat quatre persones per conduir sota els efectes de l’alcohol o els tòxics, tots ells durant la matinada i el dia de diumenge

Comentaris

Un agent de policia al costat d'un vehicle policial.
Un agent de policia al costat d'un vehicle policial. POLICIA D'ANDORRA

Aquest cap de setmana s’han realitzat fins a set detencions relacionades amb les drogues o l’alcohol. En primer lloc, tres homes han estat arrestats per possessió de quantitats no gaire elevades, dos d’ells a la frontera del riu Runer. Així mateix, i durant tot el dia de diumenge, fins a quatre persones han estat detingudes per conduir sota els efectes de l’alcohol o els tòxics.

Tres homes han estat detinguts entre divendres i diumenge per possessió de drogues. El primer d’ell, divendres a la tarda a Andorra la Vella, es va arrestat un no resident de 27 anys amb 1,1 grams de cocaïna. Dissabte a la tarda, a la frontera del riu Runer, es va detenir un turista de 30 anys amb 2,6 grams de tusi, l’anomenada cocaïna rosa, i amb 30 ml d’èxtasi líquid. Finalment, diumenge a la tarda, també a la frontera, es va arrestar el darrer home, no resident de 21 anys, amb tres pastilles que han donat un resultat positiu en metamfetamina.

Pel que fa als positius d’alcohol o drogues al volant, s’han efectuat quatre detencions, totes elles diumenge. De matinada, es va arrestar un resident i una turista, ambdós de 25 anys, amb taxes de 0,86 i 1,41 en parades rutinàries. Al matí, cap a les 9:30 h, es va detenir un home, no resident de 40 anys, per donar positiu a la prova de tòxics. A la nit, prop de les 23:00 h, es va arrestar un turista de 30 anys amb una taxa d’1,39 grams d’alcohol per litre de sang.

Comentaris

Trending