La policia deté un segon jove en relació als cabdells de ‘maria’ localitzats en un control rutinari

També de 21 anys com el primer arrestat a l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes, inicialment es va desvincular del producte estupefaent però la investigació el va acabar vinculant

Un vehicle policial es dirigeix a fer un control.
Un vehicle policial es dirigeix a fer un control. Toni Solanelles

La policia ha detingut un segon jove en relació amb el comís, dijous al matí, d’una bossa de cabdells de marihuana que agents que van efectuar un control rutinari van localitzar en un tot-terreny que circulava per l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes. En primera instància ja es va arrestar un dels ocupants del vehicle. I el segon va quedar inicialment lliure de tota culpa en desentendre’s de tot. La investigació oberta, però, va permetre relacionar-lo també amb la ‘maria’.

En total es van comissar 88 grams de producte estupefaent. La primera detenció va ser al mateix lloc on es va controlar el vehicle, a tocar el carrer dels Pardals, a la part alta de l’avinguda. Al primer arrestat, segons que informa aquest dilluns la policia en un comunicat, també se li va imputar una conducta indeguda en conduir sota l’efecte de tòxics, a més a més d’atribuir-li un delicte contra l’administració de Justícia per haver-se esvaït de la polsera amb la qual estava sent monitoritzat ja que havia de complir un arrest domiciliari.

Aquest primer detingut, resident de 21 anys, va ser inicialment controlat, ja s’ha dit, en companyia d’una altra persona que nega tenir cap implicació en la possessió dels estupefaents. De l’enquesta efectuada es va desprendre que tots dos compartien la propietat i per aquest motiu, l’endemà, divendres, poc abans del migdia també va ser detingut el segon ocupant del vehicle, també de 21 anys i resident.

Aquests arrestos són dos dels dotze que hi va haver la setmana passada, la immensa majoria, un total de vuit, deguts a controls de circulació que van detectar alcoholèmies positives o en algun cas concret conducció sota l’efecte de tòxics. També hi va haver una detenció per possessió de petita quantitat de droga i una altra per un crebrantament de condemna.

Etiquetes

Comentaris

Trending