La policia deté una parella per una agressió mútua que ha acabat amb un tall amb un ganivet

Els fets han tingut lloc de matinada al Pas de la Casa i tant l’home com la dona s’haurien colpejat entre ells i seria aquesta la responsable de la ferida “profunda” amb l’arma blanca

Un vehicle policia davant del despatx del Pas de la Casa.
Un vehicle policia davant del despatx del Pas de la Casa.

La policia ha detingut aquesta matinada una parella resident per protagonitzar una agressió mútua, que va acabar, fins i tot, amb un tall amb un ganivet. Els fets han tingut lloc al Pas de la Casa i tots dos han passat ja a disposició judicial. Se’ls acusa d’un presumpte delicte contra la integritat física i moral i, en el cas de la dona, també contra la seguretat col·lectiva.

La baralla, segons les fonts del cos consultades des d’Altaveu, ja hauria començat als carrers de la localitat fronterera. La parella, de 35 i 37 anys respectivament, han discutit i han intercanviat els primers cops abans d’arribar al seu domicili. Ja allà, la situació hauria degenerat encara més.

Tant que, fins i tot, s’ha acabat produint un tall amb un ganivet. La víctima ha estat l’home i, segons s’indica des de la policia, la ferida, a la mà, ha estat profunda. Arran de l’avís dels veïns, una patrulla del cos d’ordre s’ha personat al lloc dels fets i ha acabat detenint tant a l’home com a la dona.

Als dos se’ls imputa un delicte contra la integritat física i moral, per les agressions. En el cas de la dona, també podria haver d’afrontar càrrecs per un delicte contra la seguretat col·lectiva, ja que se la considera responsable del tall patit per l’altre detingut. Tots dos ja estan a disposició de la Batllia.

DETINGUT PER CONDUIR BEGUT

Aquest dimecres a la tarda, la policia ha controlat un home, de 42 anys, al qual s’ha enxampat al volant i amb una taxa d’alcoholèmia per sobre del límit permès. En concret, va donar 1,60 grams per litre de sang.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending