La policia deté un jove per agredir la seva mare

Els agents han arrestat tres persones més durant la setmana passada per agressions en l'àmbit domèstic

Entrada al despatx central de policia pel carrer Ciutat de Sabadell.
Entrada al despatx central de policia pel carrer Ciutat de Sabadell. Toni Solanelles

La policia ha detingut quatre persones per agressions en l'àmbit domèstic: un home de 27 anys que hauria agredit a la seva mare, un home de 28 anys i una dona de 32 anys per agredir-se mútuament a la via pública, i una dona de 52 anys que hauria donat un cop de puny a la boca del seu home.

La detenció de l'home de 27 anys va tenir lloc el divendres a la parròquia d'Andorra la Vella. L'incident es va originar després d'una l domicili discussió entre el jove i la seva mare, la qual va derivar en una agressió del detingut envers la seva progenitora. També s’ha detingut un home de 24 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública –resistència i desobediència- i l’honor –injúries-.

Els agents de policia van ser requerits per una alteració de l’ordre públic a la via pública, on es manifesta que un home hauria llençat una ampolla de vidre al terra i aquesta s’hauria trencat. La patrulla interventora, identifica i controla l’interessat i aquest te una actitud desafiant i injuriosa envers els funcionaris actuants.

Hi ha hagut tres detinguts per delictes contra l’Administració de Justícia, dues per crebantament d’una pena d’arrest nocturn ferm a complir al Centre Penitenciari, i una altra per crebantament d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending