La policia controla un home en actitud sospitosa i acaba desmantellant un punt de venda de droga

(AMB VÍDEO) En el domicili del detingut, un resident a Andorra la Vella de 40 anys, s’hi van trobar 422 grams més de marihuana preparada per al consum, 26 grams d’haixix, i petites quantitats de cocaïna, MDMA i bolets al·lucinògens

Una part de la droga comissada.
Una part de la droga comissada. POLICIA D'ANDORRA

L’actitud d’un home a la via pública va aixecar les sospites d’una patrulla de policia. El seu comportament no era normal. Se’l va controlar i al damunt portava dos embolcalls amb 1,6 grams de cocaïna, tres cabdells de marihuana amb un pes de 2 grams, una porció d’haixix de 2,2 grams i 400 euros en bitllets petits. El control i detenció inicial van derivar en una perquisició al domicili de l’arrestat, un resident a Andorra la Vella de 40 anys, i això ha permès desmantellar un punt de venda de droga relativament important a la capital.

El control es va dur a terme aquest dijous a les 4 de la tarda. Els agents van sospitar, en trobar el que li van trobar al damunt al detingut, que es podia dedicar al tràfic de droga. I, aparentment, l’escorcoll al domicili ho va confirmar. En la perquisició que van dur a terme els agents es van localitzar 422 grams més de marihuana preparada per al consum, 26 grams d’haixix, i petites quantitats de cocaïna, MDMA i bolets al·lucinògens. En el pis del detingut també hi havia una bàscula de precisió, llavors per al cultiu i pots buits on havia emmagatzemat marihuana.

El detingut ha passat a disposició judicial aquesta tarda. I és molt probable que acabi ingressant al centre penitenciari per les sospites que es dediqués de manera continuada des de fa un temps a la venda d’estupefaents. I pel volum de droga comissat. A més a més, la policia, que recorda que la marihuana és la droga més consumida pels joves, no descarta més detencions arran del control. De fet, s’han confiscat també dispositius mòbils l’anàlisi dels quals poden donar nous elements per investigar.

Comentaris (5)

Trending