La policia controla dos menors per llançar una pedra contra un cotxe en marxa a la Massana

L’incident ha tingut lloc aquesta tarda al túnel de Sant Antoni i el conductor del vehicle i els dos adolescents han estat a punt d’arribar a les mans enmig de la calçada mateix

Agents de la policia han controlat els menors ocupants de la motocicleta.
Agents de la policia han controlat els menors ocupants de la motocicleta. Toni Solanelles

La policia ha hagut d’intervenir aquesta tarda en un incident ocorregut en les immediacions del túnel de Sant Antoni, a la Massana, i que sortosament ha acabat més bé del que podia haver estat. Els agents han acabat controlant dos menors que circulaven en un motocicleta per, aparentment, llançar, en marxa, una pedra contra el parabrisa d’un cotxe que també estava a la via i circulant. Tot i la gravetat del fet, no s’ha hagut de lamentar cap accident.

Això sí, almenys el conductor del vehicle i els adolescents que anaven en la motocicleta han estat a punt d’arribar les mans després que el vehicle aconseguís forçar la moto que a aturar-se per demanar als seus ocupants explicacions. Hauria estat l’acompanyant, suposadament, el que hauria llançat la pedra.

Davant l’incident, i amb el possible altercat pel mig, agents de la policia han acudit al lloc dels fets, han identificat els fets i han procedit a fer les diligències pertinents. Segons les fonts consultades, és probable que el conductor del vehicle afectat acabi formalitzant una denúncia contra els menors i això reforci les actuacions que s’hagin de dur a terme contra els dos nois.

Comentaris (2)

Trending