Els mossos anuncien la localització de la dona de Montferrer que es recercava a Andorra

La recercada ha aparegut sana i estàlvia a l’Alt Urgell mateix i s’ha desmuntat l’operatiu que s’havia activat

La 'fitxa' dels mossos sobre la desapareguda.
La 'fitxa' dels mossos sobre la desapareguda. mossos d'esquadra

La dona de 44 anys que es trobava a faltar del seu domicili, a Montferrer i Castellbò, des de divendres, ja ha estat localitzada. Així ho han anunciat els mossos per les xarxes, de la mateixa manera que van difondre la seva desaparició. Segons fonts de la policia catalana, després que transcendís la seva recerca, al cap de poques hores la persona que estava sent buscada va aparèixer. Va ser a darrera hora d’aquest diumenge i a l’Alt Urgell mateix.

Els mossos havien activat la policia andorrana perquè col·laborés en la recerca. I així ho feien les patrulles, que tenien la descripció d’Ana, el nom de la desapareguda. També s’havia activat un rastreig de les persones inscrites en els hotels del Principat per descartar que no estigués allotjada en qualsevol dispositiu hoteler del país. La possibilitat que es trobés a Andorra venia donada pel fet que del darrer moment que es tenien notícies de la desapareguda se sabia que conduïa un cotxe matriculat al Principat.

Fonts coneixedores del cas han explicat que el cotxe, un BMW blanc M de matrícula, era de lloguer. I han assegurat que des del primer moment semblava que es tractava d’una marxa voluntària del domicili. Però que relacions familiars feien que la suposada desaparició hagués pres més força i la policia catalana hi donés més volada de la que tocaria en altres casos.

Sia com vulgui, els mossos han confirmat aquest matí la localització i el fet que la dona es troba perfectament, sense donar cap més detall. La desapareguda, de nom Ana i de 44 anys, fa 1,65 metres d’altura. De cabell llarg i llis, la dona és rossa i té els ulls verds. L’última vestimenta que se sap que portava constava d’uns texans, un polo de color verd i unes sabatilles.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending