La policia contacta amb la noia suposadament desapareguda i suspèn la recerca

L’helicòpter amb membres dels bombers ha sobrevolat Fontaneda i altres punts de Sant Julià durant una estona però com que la boira li enterbolia la visió ha retornat cap a la base

Un helicòpter en ple vol.
Un helicòpter en ple vol. Toni Solanelles

Una vegada s’havia intensificat la recerca amb l’enlairament de l’helicòpter, agents de la policia han aconseguit contactar amb la noia cercada i davant aquest fet i assegurant que es trobava bé, l’operatiu que havia agafat cos poc abans de les 7 de la tarda amb l’activació dels bombers s’ha donat per tancat.

Se cercava una noia de 24 anys resident actualment a Andorra la Vella però que ho havia estat durant molts anys a Sant Julià, segons han explicat fonts comunals. L’aparició del seu vehicle, a Fontaneda, vers les 3 de la tarda aparentment abandonat i el fet que la jove tingués antecedents que feien qualificar de risc la desaparició, ha fet que la situació s’analitzés amb més cura.

De fet, alguns dels veïns de la zona han explicat que els hauria semblat veure la noia, de 24 anys, dormir la nit passada al cotxe mateix. Fins que no s’ha trobat a faltar la jove i s’ha localitzat el vehicle amb evidències que l’hauria deixat allí no s’hauria donat per constatada la desaparició a la policia i a partir de llavors s’han iniciat les indagacions oportunes.

No ha estat fins prop de les 7 de la tarda que els bombers han estat alertats i s’han valorat les circumstàncies de la noia, que hauria protagonitzat fets similars en altres ocasions -també, sortosament, amb el mateix final-, per decidir finalment fer enlairar l’helicòpter. També s’ha posat en coneixement del servei de circulació de Sant Julià la situació.

L’helicòpter ha fet un sobrevol de reconeixement però com que la visió no era bona producte de la boira que hi ha, uns tres quarts d’hora després s’ha traslladat cap a la base, a la Massana. Gairebé al mateix moment, agents que participaven en l’operatiu han aconseguit contactar telefònicament amb la jove. Aparentment, segons fonts laurediana, estaria al Mas d’Alins. Les mateixes fonts han indicat que s’ha donat la recerca per finalitzada tot i que es mirava de comprovar abans que l’estat de la noia era bo com ella mateixa assegurava.

Comentaris (1)

Trending