La policia atribueix a un fet puntual el robatori frustrat en diverses sucursals bancàries

El cos d'ordre descarta que es tracti d'una banda organitzada i el detingut, un home de 50 anys, presentava un fort estat d'embriaguesa

Comentaris

Una de les sucursals bancàries afectades
Una de les sucursals bancàries afectades Pilar Candel

El cos d’ordre ha descartat que l’intern de furt en tres sucursals de la capital es tracti de cap banda organitzada i ho veu com un fet puntual. Els fets van passar dilluns a la matinada i es va detenir un home de 50 anys amb un fort estat d’embriaguesa i que va forçar la porta de l’oficina de MoraBanc situada a l’avinguda Príncep Benlloch.

L’avís el va donar l’empresa de seguretat del banc quan un dels vigilants va sorprendre els autors, que van fugir sense endur-se res. Amb les gravacions de les càmeres de videovigilància es pot veure com anaven tapats amb bufs, forçaven l’entrada, però només un d’ells hi va accedir a la sucursal. Més tard, van intentar entrar en dues oficines més d’Andorra la Vella, sense èxit.

Operaris treballant en l'oficina de MoraBanc al Fener aquesta tarda.

Relacionat

Neguit al sector bancari per l’assalt en diverses sucursals bancàries

Els agents van detenir un resident de 50 anys que anava begut, mentre la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. El que sí que es descarta és que es tracti d’una banda organitzada i s’atribueix a un fet puntual. Tot plegat ha causat un cert neguit entre el sector bancari.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending