La policia arresta dos homes al Pas de la Casa per identitat falsa

Les dues persones havien estat controlats amb anterioritat i s’havien acreditat amb altres noms

Agents de policia identificant uns vianants.
Agents de policia identificant uns vianants.

El cos de l'ordre efectua dos arrestos per presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Els dos homes, de 18 i 33 anys, van acreditar-se amb diferents identitats als anteriors controls.

La policia han detingut dues persones, en concret dos homes, al Pas de la Casa per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.

El primer d’ells va tenir lloc el passat 8 de març a la localitat encampadana quan, en un control rutinari, la policia va demanar la documentació a un home no resident de 19 anys. En anar indocumentat, es constata que, segons les dades facilitades, consta en el sistema informàtic que ha estat controlat en quatre ocasions identificant-se verbalment amb una identitat diferent de la que va donar en aquest control.

D'altra banda, també al Pas de la Casa, però en aquesta ocasió a la frontera francoandorrana, un home no resident de 33 anys s'identifica amb un document no adient per accedir al país. Amb la comprovació de les empremtes, les forces de l'ordre certifiquen que també ha estat controlat en anteriors ocasions, havent-se identificat verbalment amb una altra identitat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending