Un petit incident de trànsit acaba amb un conductor colpejat i l’altre detingut

Els pilots d’un Mitsubishi matriculat al Principat i un Range Rover espanyol s’han embolicat en una baralla que ha acabat amb la intervenció de la policia i dels sanitaris al carrer de la Sardana d’Andorra la Vella

Els agents de policia parlant amb un dels implicats en els fets al lloc del succés.
Els agents de policia parlant amb un dels implicats en els fets al lloc del succés. Toni Solanelles

Un a l’hospital i l’altre a les cel·les del despatx central de la policia. Dos conductors, per ser més exactes. Aquest ha estat el resultat d’un incident de trànsit que no hauria d’haver passat d’un intercanvi de papers. El succés ha tingut lloc al carrer de la Sardana d’Andorra la Vella, a la zona de Prada Ramon. I hi han hagut d’intervenir la policia per mirar de calmar els ànims i els sanitaris dels bombers per atendre el lesionat.

Pel punt on ha succeït l’incident, no es pot haver tractat de gran cosa, tot i que les fonts consultades no ho han pogut confirmar. Si que és evident que en el succés, poc després de les 4 de la tarda, s’hi han vist implicats un Mitsubishi matriculat al Principat i un Range Rover espanyol. Després del petit incident de circulació, els dos conductors s’han embolicat en una mena de baralla que ha acabat amb el conductor del cotxe andorrà amb una petita ferida sagnant.

A la dreta l'ambulància que ha hagut d'acudir a atendre el ferit estacionada rere els cotxes implicats; i a l'esquerra els agents parlant amb un dels involucrats.
A la dreta l'ambulància que ha hagut d'acudir a atendre el ferit estacionada rere els cotxes implicats; i a l'esquerra els agents parlant amb un dels involucrats. Toni Solanelles

Una patrulla de la policia s’ha hagut de desplaçar fins al lloc dels fets a requeriment d’alguns veïns de la zona que eren testimonis del succés. En advertir que un dels contendents presentava una ferida, encara que mínima (però sagnant), ha calgut avisar els sanitaris dels bombers. Una ambulància s’ha desplaçat fins al lloc i, després, ha traslladat el ferit fins a l’hospital. Més que res per haver-se tractat d’una batussa. Aparentment, la ferida ha requerit d’alguns punts de sutura.

El sol fet que s’hagi hagut de suturar la ferida ha comportat, un cop confirmat el fet, la detenció de l’home, del conductor del vehicle espanyol. Segons les fonts consultades, no es preveu que l’arrestat passi a disposició judicial fins al matí d’aquest dilluns.

Comentaris (2)

Trending