Un petit incendi en una barraca al rec de l’Obac provoca un fort ensurt als assistents al Cirque

Les flames inicials, la fumera posterior i la forta olor a plàstic cremat han obligat a mobilitzar els bombers, que han hagut de posar-s’hi per trobar el punt exacte on s’havia originat el foc

Dos bombers cercant l'origen del foc amb un camió estacionat a l'avinguda Tarragona.
Dos bombers cercant l'origen del foc amb un camió estacionat a l'avinguda Tarragona. Toni Solanelles

Un petit incendi en una barraca a tocar del rec de l’Obac, per sobre de la zona dels Marginets, ha causat un fort ensurt als assistents de la funció d’aquest dimecres de ‘Festa’, l’espectacle del Cirque du Soleil que es representa fins a final de mes a la carpa de l’aparcament de Prada Casadet. La forta ferum a plàstic cremat ha portat alguns dels espectadors del Cirque a pensar per un moment que es tractava d’alguna anomalia dins mateix del recinte. A poc a poc la situació s’ha anat aclarint.

I és que tot plegat s’ha succeït en els compassos finals del muntatge, vers les 11 de la nit. I just quan començaven a desfilar cap al carrer els espectadors, que han pogut apreciar fàcilment la fortor que desprenia la crema. Alguns han estat a temps de veure una notable columna de fum que s’enlairava just per darrere d’un rentador de cotxes que hi ha a l’inici del carrer Esteve Dolsa, un dels que fan d’accés a la zona dels Marginets.

Encara hi ha hagut veïns de la zona que prèviament havien vist una flama alta que aviat s’ha consumit tota sola. De fet, l’incendi en el seu conjunt s’ha anat apagant gairebé tot sol, a mida que s'ha anat cremant els materials que hi havia acumulats a la caseta, segons que han confirmat fonts dels bombers, que han mobilitzat un camió fins a la zona a banda del vehicle de comandament. També fins a la zona, a peu de l’avinguda Tarragona, s’hi han desplaçat agents de circulació i alguna dotació policial.

Tots plegats han col·laborat en la recerca de l’origen de l’incendi, que es trobava en una petita barraca d’hort a prop del rec de l’Obac que estava plena de materials inflamables tipus plàstic i que per causes que caldrà aclarir si escau han cremat a darrera hora d’aquest dimecres. Agents del servei d’extinció d’incendis s’han enfilat al rec amb punts de llum per poder identificar l’origen i quan l’han trobat, un altre company ha acabat traslladant-se fins al lloc per rematar la feina amb una motxilla d’aigua.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending