Perd un revòlver enmig d’un forcejament en un local d’oci nocturn del Pas de la Casa

Es va recuperar l’arma, del calibre 22, però inicialment no es va localitzar el propietari, que va marxar cames ajudeu-me, però sabedor que havia estat identificar es va acabar entregant a la policia

Comentaris

Els fets van succeir la matinada de dilluns en un conegut local d'oci nocturn del Pas de la Casa.
Els fets van succeir la matinada de dilluns en un conegut local d'oci nocturn del Pas de la Casa. ARXIU

Matinada de diumenge a dilluns. Un de tants dies que la nit està ‘animada’ al Pas de la Casa. De cop i volta -i sense que hagin transcendit les circumstàncies exactes- l’animació es converteix, en un local d’oci nocturn de la localitat fronterera, en una batussa. I d’un altercat a certs moments de pànic. Perquè enmig d’un forcejament entre almenys dos o tres persones, va acabar caient un revòlver.

Aprofitant el desconcert i l’estupefacció, el propietari de l’arma curta, del calibre 22 segons que haurien especificat algunes fonts, va aprofitar per tocar el dos. Això sí, sense poder recuperar el revòlver, que aparentment hauria acabat a mans dels agents de la policia que requerits pels responsables del local -on no és la primera vegada aquest hivern que hi ha batusses- s’haurien personat a l’establiment.

Quedi clar que en cap moment va exhibir ni menys encara va brandar l’arma. Almenys aparentment, perquè encara hi hauria detalls, segons les fonts consultades, que no estaven gens clara. El que sí que és cert és que l’home del damunt del qual va caure l’arma va tocar pirandó. Però no va costar massa saber de qui es tractava. Un veí mateix de la localitat encampadana.

Durant la tarda d’aquest dilluns, i sabedor que havia estat identificat i que se sabia sobradament qui era el responsable del revòlver extraviat, l’home en qüestió, de 46 anys i, com s’ha dit, resident al Pas de la Casa mateix, es va presentar voluntàriament al despatx policial de la localitat fronterera. Era conscient que seria detingut. I així hauria estat. Pel port d’arma indegut. Se li va atribuir un delicte contra la seguretat col·lectiva i se’l va traslladar a les dependències de l’Obac on, com a mínim, ha passat la vigília del Dia de la Constitució.

Les fonts consultades han assegurat que més enllà que tot sembla indicar que passat a disposició judicial el detingut recuperarà la llibertat després d’una condemna condicional per la via ràpida, calia aclarir, i això formaria part de la investigació interna, en quines circumstàncies i condicions l’home disposava, tenia, l’arma que va perdre en el forcejament.

Comentaris (4)

Trending