Perd la cartera i acaba detingut per les ‘bossetes amb pols’ que hi duia

L’home, un malinès de trenta anys que probablement pretenia venir al Principat a treballar en el món de la construcció, no hauria arribat a passar a disposició judicial perquè no es va aclarir si era heroïna o no el que portava

Un vehicle policial amb el Pas de la Casa al fons.
Un vehicle policial amb el Pas de la Casa al fons. POLICIA D'ANDORRA

La cartera el va delatar. O potser no. Un home d’una trentena d’anys va ser detingut divendres a primera hora de la tarda quan es va presentar a recuperar -si s’esqueia- la cartera que havia perdut al Pas de la Casa. Va acudir al despatx policial de la localitat fronterera i allí va quedar detingut. I és que els agents, mirant de buscar el propietari de l’objecte perdut van localitzar al seu interior uns sobrets amb un polsim que inicialment va donar positiu a la prova de l’heroïna.

L’home va anar a buscar la cartera com si tal cosa, però els més de deu grams del polsim que aparentava ser heroïna el van mantenir unes quantes hores arrestat. De fet, hauria dormit almenys una nit a les cel·les del despatx central de la policia acusat d’un delicte conta la salut pública. L’home no tenia cap antecedent i, aparentment, havia arribat al Principat a cercar segurament feina en el sector de la construcció, en el qual tenia experiència. El detingut va insistir i insistir que  el polsim dels sobrets era un medicament que prenia.

Davant la insistència de l’acusat, es va fer una segona prova al producte i en aquesta ocasió ja no hauria reaccionat a cap estupefaent. Així les coses, se l’hauria alliberat abans ja sense haver-lo de posar a disposició judicial. L’ensurt i les hores d’arrest de l’home no les hi va retornar ningú. Això sí, va marxar amb la cartera a la butxaca. I segur que no la tornarà a perdre.

Comentaris

Trending