Pateix una petita topada i ni se n’adona de tan embriagada com anava

La conductora d’un Clio matriculat al Principat ha estat controlada a l’avinguda Santa Coloma i es passarà la nit a les cel·les del despatx central de la policia perquè li baixi l’alt índex d’alcoholèmia que presentava

Comentaris

Imatge d'arxiu de la gasolinera on hi ha hagut el control.
Imatge d'arxiu de la gasolinera on hi ha hagut el control. arxiu

La mona que duia era tant elevada que amb prou feina si s’aguantava dreta quan ha estat sotmesa a un control, vers les 4 d’aquesta tarda de diumenge, en les immediacions d’una estació de servei de Santa Coloma. L’embriaguesa que presentava la conductora d’un Clio mariculat al Principat ha estat tan notable que ni tan sols se n’havia adonat d’una petita topada amb un altre vehicle poc abans. I si n’ha estat conscient n’ha fet cap omís.

En tot cas, com que aquell que ha estat víctima de la petita col·lisió, res de rellevant, sí que ha vist com el cotxe que l’havia ‘tocat’ marxava com si res, sense aturar-se, ha avisat la policia i s’ha activat, almenys, una dotació que no ha trigat massa en localitzar el vehicle causant del petit incident. Se l’ha controlat en una estació de servei al final de l’avinguda Santa Coloma en direcció sud.

La prova d’alcoholèmia ha confirmat el que els agents i altres testimonis temien, que la dona conduïa a l’aixopluc d’una notable embriaguesa. De fet, la conductora, que ha acabat detinguda, no seria la primera vegada que protagonitza una situació similar. L’embriaguesa era tan notable que s’ha quedat a passar la nit a les cel·les del despatx central de policia atès que no es pot posar a disposició judicial qualsevol detingut si l’índex d’alcohol no ha baixat del 0,8.

Comentaris

Trending