Pateix un accident a Incles circulant amb quatre vegades més d’alcohol del permès

La policia deté la mitjanit de diumenge un temporer de 52 anys que conduïa el vehicle implicat en el sinistre de danys materials

Un control d'alcoholèmia.
Un control d'alcoholèmia. ARXIU

La policia va detenir la mitjanit de dissabte a diumenge un temporer de 52 anys després que patís un accident de danys materials a la parròquia de Canillo. L’home circulava amb una alcoholèmia molt remarcable, de fet, quadruplicava el màxim permès per evitar l’arrest. Durant el cap de setmana, a banda d’aquest conductor se n’han detingut dos més per alcoholèmia positiva.

La primera de les detencions va ser dissabte poc després de les 3 de la matinada, es va detenir una dona resident de 50 anys, amb una taxa d’1,87 grams d’alcohol per litre de sang. Sobre la mateixa hora, es va arrestar un no resident de 32 anys amb una taxa d’1,40. La darrera de les detencions, com s’ha dit, és la del temporer de 52 anys, formalitzada vuit minuts després de la mitjanit.

La policia va ser advertida a 3/4 de 12 de la nit de dissabte que hi havia circulant un cotxe amb matrícula espanyola el conductor del qual estaria manifestament ebri. Els agents van divisar dit vehicle a l’altura de l’hotel Park Piolets. Finalment, el control es fa a Incles després que el conductor, producte del seu estat, acabés perdent el control del vehicle i s’estampés de manera lleu a l’altura d’Incles.

Quan es va fer el control de l’home i se’l va fer bufar, tal i com ha informat aquest matí el cos de l’ordre en un comunicat, el conductor va donar una taxa de 3,3 grams d’alcohol per litre de sang, el que suposava quadruplicar el 0,8 màxim establert, a partir del qual hi ha una responsabilitat penal que comporta la detenció.

Comentaris

Trending